Modele contracte
catalog modele contracte

Contract de angajare 2

CONTRACT DE ANGAJARE

1. PREVEDERI GENERALE

S.C. ............, cu sediul în ............. şi ............., domiciliat în .............. încheie prezentul contract de angajare, începând cu data de .........

2. PERIOADA DE ANGAJARE

S.C. ........... angajează pe ............ începând cu data de ......... până la data de .........., cu excepţia situaţiei în care contractul de angajare ia sfârşit la o dată anterioară în funcţie de condiţiile stabilite prin acest contract de angajare.

3. SARCINILE ANGAJATULUI

S.C. ............ este de acord să angajeze pe ........... în funcţia de ........., sarcinile de lucru ale angajatului fiind: .........................

Angajatul va trebui, de asemenea, să ducă la îndeplinire orice alte sarcini care, de obicei, revin funcţiei de ..........., ca şi alte activităţi pe care le solicită S.C. ............ Angajatul este de acord să ducă la îndeplinire sarcinile pe măsura posibilităţilor şi experienţei sale. Angajatul este de acord, de asemenea, să lucreze norma întreagă de timp determinată prin prezentul contract de angajare.

4. PLATA ANGAJATULUI

S.C. ............ îi va plăti angajatului o remuneraţie de .......... lei lunar (sau anual, caz în care remuneraţia va fi în sume egale în fiecare .......... (unitatea de timp)).

5. RAMBURSAREA CHELTUIELILOR

S.C. ............ este de acord să ramburseze cheltuielile pe care le face din partea S.C. ............ şi pentru S.C. ............ şi cu care S.C. ............ este de acord în prealabil. Pentru a i se deconta cheltuielile, angajatul trebuie să prezinte S.C. ........... o listă amănunţită a cheltuielilor însoţită de chitanţele corespunzătoare.

6. CONCEDIUL DE ODIHNĂ

Angajatul are dreptul la ...... zile de concediu de odihnă pe an cu plata integrală a remuneraţiei după ....... luni de activitate. Angajatul îşi va lua concediul în perioada de timp stabilită de S.C. ......... şi angajat de comun acord.

7. CONCEDIUL MEDICAL

Angajatul are dreptul la maximum ...... zile de concediu de boală sau incapacitate de muncă plătit pe an S.C. ............ poate solicita angajatului o explicaţie scrisă a motivelor absenţei sale, inclusiv o notă de la medic care să ateste motivul medical al incapacităţii de muncă a angajatului.

8. SFÂRŞITUL CONTRACTULUI DE ANGAJARE

A. S.C. ............ poate pune capăt acestui contract de angajare imediat ce angajatul a încălcat prevederile contractului de angajare sau orice alte restricţii legale în timpul îndeplinirii sarcinilor de serviciu, inclusiv, dar nu numai, în caz de necinste, incompetenţă, condamnare pentru infracţiune. Angajatul va fi plătit pentru perioada de lucru efectuată până la data încetării.

B. S.C. ............ poate pune capăt în scris acestui contract de angajare printr-o înştiinţare scrisă înaintată cu ..... zile în prealabil, dacă angajatul devine inapt fizic sau mental după cum atestă certificatul unui medic ales de S.C. ............ Angajatului i se va plăti salariul pentru timpul de lucru efectuat.

C. Moartea angajatului determină încetarea imediată a contractului de angajate. Moştenitorului angajatului, potrivit legii, li se va plăti salariul acestuia pentru perioada de lucru efectuată.

După cum atestă semnăturile de mai jos, S.C. ............ şi angajatul au semnat acest contract de angajare la data de ...........

S.C. ............

Prin .........

Angajatul

.........

AtaşamentMărimeHitsLast download
Contract de angajare 2.rtf10.33 KB1849în urmă cu 1 săptămână 2 zile
Contract de angajare 2.doc75.5 KB2552în urmă cu 1 săptămână 2 zile
Your rating: None Average: 10 (4 votes)

Modele de acte

Online

În acest moment sunt 0 utilizatori şi 0 vizitatori online.

Un proiect SiWeb.ro / SIWEB - (c) 2007 - 2018 Model-Contracte.com

Analize medicale - Fertilizant flori - Modele contracte- Modele Acte - Gazduire web

Analize sange - Dermatologie Sibiu - Blaj - Web design - Black Friday - Credit rapid - Imprumut rapid


Sandale la preturi reduse! Rochii de ocazie pentru evenimente speciale!


Informatii despre cookies