magazine Black Friday 2020
Modele contracte
catalog modele contracte

Contract de schimb autoturism

CONTRACT DE SCHIMB

Art. 1. Între:
1. ............ domiciliat în ............... şi
2. ............ domiciliat în .............., a intervenit prezentul contract de schimb, care are următorul conţinut:

Art. 2. Eu, ............ declar că dau în deplină proprietate şi posesie domnului ............ autoturismul meu, marca ........... având următoarele caracteristici tehnice: ...............................................................................
În schimbul acestui autoturism am primit de la domnul ............ autoturismul proprietatea sa marca .............., cu următoarele caracteristici tehnice: .......................................................................
Pentru autoturismul pe care l-am dat domnului ............. am plătit impozitele până la data la care a intervenit acest schimb.
Domnul ............ intră de drept şi de fapt în stăpânirea autoturismului din momentul autentificării prezentului contract.
Am dobândit autoturismul prin cumpărare conform contractului autentificat de vânzare-cumpărare nr. ........... din data de ............... act pe care l-am remis domnului ................
Art. 3. Eu ............. declar că am dat în deplină proprietate domnului ............. autoturismul marca ................, cu următoarele caracteristici tehnice: ....................................................................... iar în schimb am primit autoturismul descris la art. 2.
Pentru autoturismul pe care l-am dat domnului ..................... am plătit impozitele până la data la care a intervenit acest schimb.
Domnul ............ intră de drept şi de fapt în stăpânirea autoturismului din momentul autentificării prezentului contract.
Autoturismul îl am ca moştenire de la ............. dovadă fiind certificatul de moştenitor nr. ............ din .......... eliberat de Notariatul .................act pe care îl predau domnului ................
Art. 4. Ambele părţi declarăm că suntem de acord cu acest schimb reciproc al autoturismelor descrise mai sus, oricare ar fi valoarea lor şi fără ca unul dintre noi să mai dea ceva celuilalt, reprezentând o eventuală diferenţă de preţ, pentru că aşa ne-am înţeles.
Taxele cu redactarea şi autentificarea acestui contract cad în sarcina ambelor părţi, în mod egal.

Încheiat astăzi .......... în ........ exemplare.

Semnăturile părţilor
....................
....................

AtaşamentMărimeHitsLast download
Contract de schimb autoturism.rtf8.49 KB1505în urmă cu 21 ore 13 minute
Contract de schimb autoturism.doc73.5 KB1614în urmă cu 3 zile 20 ore
Your rating: None Average: 6 (2 votes)

Modele de acte

Online

În acest moment sunt 0 utilizatori şi 5 vizitatori online.

Un proiect SiWeb.ro / SIWEB - (c) 2007 - 2018 Model-Contracte.com

Analize medicale - Fertilizant flori - Modele contracte- Modele Acte - Gazduire web

Analize sange - Dermatologie Sibiu - Blaj - Web design - Black Friday 2020 - Credit rapid - Imprumut rapid


Sandale la preturi reduse! Rochii de ocazie pentru evenimente speciale!


Informatii despre cookies