Modele contracte
catalog modele contracte

Contract de garantie personala

CONTRACT DE GARANTIE PERSONALA

Subsemnatul(a) ………………………………………………. domiciliat(a)
in …………………, str…………………………………., nr……….., bl……………... sc…….., et………., ap……….., judetul(sectorul)……………...
telefon…………….., legitimat(a) cu B.I. seria ……………….. nr….……….., eliberat de ……………, la data de………………………, salariat(a) cu contract de munca pe durata nedeterminata de la data de ……………….., in functia de ……………………, la……………………………………………, cu sediul in ……………………………., str………………………………….., nr……………, judetul(sectorul)……………, telefon………………., inmatriculata in Registrul Comertului sub nr……………., cod fiscal …………., cu un salariu net lunar de…..………….., lei venit care nu este grevat de nici o datorie,

consimt sa garantez in solidar, personal si neconditionat, pe

domnul/(doamna)……………………………………, domiciliat(a) in…………….
str…………………………………, nr…….., bl………, sc………, et………, ap…….. judetul (sectorul)………………., telefon……………., legitimat(a) cu B.I. seria …….., nr………………, eliberat de……………., la data de……………., pentru executarea obligatiilor pe care si le-a asumat fata de SC PORSCHE LEASING ROMANIA SRL cu sediul in str. Smaranda Braescu, nr. 40, sector 1, Bucuresti, telefon : 233.03.37, inmatriculata in Registrul Comertului sub nr. J40/7112/1999, cod fiscal R12064199 potrivit contractului de leasing .
Prezentul contract de garantie personala constituie un accesoriu la aceste contracte de al caror continut am luat cunostinta .
In cazul neindeplinirii obligatiilor asumate de catre cel (cea) pe care il (o) garantez fara a invoca beneficiul diviziunii sau discutiunii sau orice alte formalitati, la simpla cerere a SC PORSCHE LEASING SRL, ma oblig ferm sa execut eu obligatiile asumate de catre cel (cea) pe care il (o) garantez, acceptand ca sumele restante, dobanzile, primele de asigurare si orice alte sume datorate sa le platesc catre PORSCHE LEASING ROMANIA SRL, cu sediu in str. Smaranda Braescu nr. 40, sect.1, in contul inscris pe ultima factura, garantand in completare cu orice bun de valoare detinut de mine si la a carui valorificare prin executor judecatoresc nu ma opun, pana la concurenta tuturor debitelor ce vor fi restante.

Dovada veniturilor mele lunare o fac cu adeverinta anexata .

Data …….…. DEBITOR GARANT CREDITOR

AtaşamentMărimeHitsLast download
Contract de garantie personala.rtf10.88 KB1592în urmă cu 2 zile 23 ore
Contract de garantie personala.doc68.5 KB58052în urmă cu 1 săptămână 2 zile
No votes yet

Modele de acte

Online

În acest moment sunt 0 utilizatori şi 6 vizitatori online.

Un proiect SiWeb.ro / SIWEB - (c) 2007 - 2018 Model-Contracte.com

Analize medicale - Fertilizant flori - Modele contracte- Modele Acte - Gazduire web

Analize sange - Dermatologie Sibiu - Blaj - Web design - Black Friday - Credit rapid - Imprumut rapid


Sandale la preturi reduse! Rochii de ocazie pentru evenimente speciale!


Informatii despre cookies